Για εμάς Medical Rent

 

about us m

Με παρουσία πάνω από 16 χρόνια στον χώρο της υγείας και στην αποκατάσταση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για τον άνθρωπο και την όρεξη για προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την υπηρεσία MEDICAL-RENT παροχή υπηρεσιών – ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών της ORTHOMEDICARΕ η οποία απευθύνεται σε πελάτες λιανικής. 

Σκοπός και επίκεντρο της επιχείρησής μας είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας, καθώς και να αναβαθμίσουμε την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης, την άμεση εξυπηρέτησή τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες να προμηθευτούν τα κατάλληλα γι’ αυτούς βοηθήματα. 

Οι υπηρεσίες μίσθωσης της MEDICALRENT καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών του ασθενούς με συσκευές υψηλών προδιαγραφών που προκύπτουν ύστερα από τον απαιτητικό ποιοτικό έλεγχο του έμπειρου προσωπικό μας!

Σε όλες τις μισθωμένες ιατρικές συσκευές μας γίνεται τεχνικός έλεγχος πριν και μετά την μίσθωσή τους.

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της δυσκολίας των συνανθρώπων μας να αγοράσουν άμεσα το είδος που έχουν ανάγκη, η MEDICALRENT δίνει την δυνατότητα σε αυτούς να το μισθώσουν με την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς και να καλυφθούν άμεσα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από φυσικοθεραπευτές και τεχνικούς με εμπειρία και γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες στο χώρο αυτό από κάθε άλλον !

Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, προσφέρουμε σ’ εσάς άμεση και δωρεάν κατ’ οίκον εξυπηρέτηση εντός Αττικής !

Στόχος μας: η υπευθυνότητα απέναντί σας, η αξιοπιστία, η άμεση εξυπηρέτηση και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών!

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Copyright © MEDICAL RENT | 2012 - 2019 | Powered by bytelogic.gr