Συχνές ερωτήσεις

1. Υπάρχει μια ελάχιστη περίοδος ενοικίασης:

Ναι, η ελάχιστη περίοδος είναι συνήθως 1 μήνας ( με εξαίρεση το CPM και τα ηλεκτρικά κρεβάτια )

2. Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Η μίσθωση απευθύνεται εντός Αττικής και είναι δωρεάν !

3. Ποια είναι τα έξοδα παραλαβής;

Η χρέωση παραλαβής είναι δωρεάν.

4. Πώς μπορώ να πληρώσω;

Όταν η κράτηση σας επιβεβαιωθεί, θα σας ζητηθεί Paypal, πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή. Η επιλογή είναι δική σας.

5. Τι γίνεται με τη φροντίδα του εξοπλισμού;

Ο ιατρικός εξοπλισμός που μισθώνουμε είναι σε άψογη κατάσταση και περνά από τεχνικό έλεγχο και καθαρισμό πριν παραδοθεί σε σας, αλλά για να κρατηθεί σε λειτουργική κατάσταση και χωρίς να βλάβες θα πρέπει και ο μισθωτής να τον φροντίζει σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους μίσθωσης.

6. Τι θα συμβεί αν ο εξοπλισμός παρουσιάσει βλάβες ;

Τυχόν βλάβες / ελαττώματα πρέπει να αναφέρονται  στην Medical Rent το συντομότερο δυνατόν και ένας τεχνικός θα σπεύσει να διορθώσει τυχόν προβλήματα. Εάν είναι απαραίτητο, θα αντικαταστήσει το μηχάνημα. Η Μedical Rent διατηρεί το δικαίωμα να χρεώνει για τις ζημίες / θραύσεις που προκαλoύνται από έλλειψη φροντίδας ή κατάχρησης.

7. Σε ποιές περιοχές στην Ελλάδα μπορώ να ενοικιάσω;

Προς το παρόν οι περιοχές ενοικίασης αφορούν τον Νομό Αττικής.

8. Πόσο χώρο θα χρειαστώ;

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια , τα αναπηρικά αμαξίδια, τα γερανάκια κ.α. έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις που αναφέρονται αναλυτικά σε κάθε κατηγορία.

Θα πρέπει πριν μισθώσετε τον εξοπλισμό μας να μετρήσετε το λειτουργικό χώρο στο σπίτι σας ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα κατά την τοποθέτηση.

9. Τι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες;

Υπάρχουν συχνά εκπτώσεις και ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες για τα εγγεγραμμένα μέλη μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

10. Αν μου αρέσει ο εξοπλισμός μπορώ να τον κρατήσω;

Φυσικά, με την Medical Rent μπορείτε να αγοράσετε καινούργιο εξοπλισμό. Αν έχετε συνάψει συμφωνία ενοικίασης με ενδεχόμενη μελλοντική αγορά, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε έκπτωση  έναντι του συνολικού κόστους του εξοπλισμού που έχετε επιλέξει πλην φυσικά το κόστος ενοικίασης. (Υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις).

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Copyright © MEDICAL RENT | 2012 - 2019 | Powered by bytelogic.gr