Νέα θεραπεία με Botox αφαιρεί ρυτίδες διατηρεί την εκφραστικότητα !

Παρελθόν για γυναίκες και άνδρες είναι τα ανέκφραστα και παγωμένα πρόσωπα μετά από θεραπεία με Βotox!

Η νέα επιτυχία της επιστήμης στον τομέα της αισθητικής ιατρικής όχι μόνο εξαλείφει τις ρυτίδες, αλλά παράλληλα διατηρεί τη φυσική εκφραστικότητα του προσώπου!

 Ο λόγος για το babybotox(γνωστό  και ως “microbotox”) ,  που «οφείλει» την ανακάλυψή του στους σκηνοθέτες του  Hollywood, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με  τα «ανέκφραστα» πρόσωπα των ηθοποιών,  μετά  από θεραπεία με botox.

«Το babybotox,  έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα που μέχρι στιγμής ξέραμε, καθώς καταφέρνει ναι εξαλείφει τις ρυτίδες χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική έκφραση του προσώπου» αναφέρει ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Το babybotoxείναι ενέσεις botoxσε μικρότερη δόση από μια κανονική  και εφαρμόζονται στα συνηθισμένα σημεία του προσώπου: έξω κανθό (πόδι χήνας), ρυτίδες μεσόφρυου και μετώπου.

Η μικρή ποσότητα του botoxπου χρησιμοποιείται στο babybotoxεπιτρέπει μεν την κίνηση των μυών, αλλά σε μικρότερη έκταση, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να είναι λιγότερο βαθιές και όλο το πρόσωπο να δείχνει ανανεωμένο.

«Νεαρά άτομα που δεν θέλουν, αλλά και δεν χρειάζονται ένα «παγωμένο» πρόσωπο χωρίς έκφραση και συναίσθημα, είναι κατάλληλα για αυτή τη θεραπεία»,αναφέρει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου που εξειδικεύεται στην εν λόγω θεραπεία και προσθέτει:  

«Τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια ίδια με την κανονική θεραπεία, δηλαδή 4-6 μήνες. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να απαλύνουν τα σημάδια του χρόνου χωρίς επιπτώσεις στην εκφραστικότητα του προσώπου τους».

 

                              ΜΑΘΕ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΒOTOX

ΤοΒotoxείναι φάρμακο για την άρση της σπαστικότητας  και μυϊκής δυσκαμψίας. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για τις ρυτίδες του μεσόφρυου, του ριζορρινίου, του μετώπου, στο λαιμό και σε άλλα σημεία.

Κάθε γυναίκα ή άνδρας που πρόκειται να κάνει botoxπρέπει να ενημερωθεί για κάποιες ιδιαιτερότητες σχετικές με τη μυϊκή διαμόρφωση του προσώπου του ώστε να γνωρίζει και τη διάρκεια του αποτελέσματος. Αυτό  γίνεται από τον υπεύθυνο πλαστικό ή δερματολόγο ιατρό. Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι προσώπων, στους οποίους ενδείκνυται η θεραπεία με  botoxανάλογα με τον μυϊκό τόνο.

Ø     Ο ορθοκινητικός στον οποίο υπάρχει απόλυτος συγχρονισμός συναισθημάτων (χαράς, λύπης, πόνου κλπ) και μιμητικών εκφράσεων. Στην περίπτωση αυτή το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να διαρκέσει 6 ή 12 μήνες. Είναι ο ιδανικός υποψήφιος και η θεραπεία γίνεται μία φορά το χρόνο.

Ø     Ο υπερκινητικός τύπος, στον οποίο δεν συγχρονίζονται οι μυϊκές συσπάσεις με την έκφραση συναισθημάτων. Το αποτέλεσμα του botoxμπορεί να διαρκέσει 4-5 μήνες ίσως και πιο λίγο. Είναι ο πιο συχνός τύπος και στην περίπτωση αυτή η θεραπεία γίνεται τρείς φορές το χρόνο.

Ø     Ουπερτονικός τύπος είναι το αντίθετο αποτέλεσμα της έλλειψης ελέγχου, όπως στον υπερκινητικό τύπο. Έτσι οι ρυτίδες δεν εξαφανίζονται τελείως και η μυϊκή σύσπαση μπλοκάρεται μόνο για 1 με 2 μήνες. Toαποτέλεσμα διαρκεί λιγότερο από τους άλλους τύπους και ο σκοπός είναι σταδιακά να μετατρέψουμε τον υπερτονικό τύπο σε κινητικό. Πολλές φορές κάποιος άνθρωπος μπορεί να έχει μύες υπερκινητικούς σε μια περιοχή και υποκινητικούς σε μια άλλη.

«Η αναγνώριση από τον ιατρό του τύπου της μυϊκής συμπεριφοράς και η ισορροπημένη δοσολογία του botoxμπορεί να δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα και όχι μια «παγωμένη» έκφραση» συμπληρώνει ο Δρ. Αθανασίου και καταλήγει:

«Χρειάζεται ο εξειδικευμένος ιατρός να εξατομικεύει την τεχνική εφαρμογής για τον κάθε ενδιαφερόμενο,αφού πρώτα τον ενημερώσει για τα είδη ρυτίδων του προσώπου του».

Σύμφωνα με τους πλαστικούς η φθηνή θεραπεία botox  μπορεί να  ενέχει κινδύνους, καθώς το φάρμακο  να μην έχει έγκριση, να μην είναι σωστά  παρασκευασμένο ή να είναι πολύ αραιωμένο.

Οι δυναμικές ρυτίδες, όπως της συνοφρύωσης, του γέλιου, οι οριζόντιες του μετώπου, μειώνονται με την εφαρμογή του botox. Στις στατικές ρυτίδες, το botoxδεν έχει αποτέλεσμα γιατί αυτές είναι αποτέλεσμα της γήρανσης, της απώλειας ελαστίνης, κολλαγόνου και υποχώρησης της δερματικής συγκρότησης. Εδώ υπάρχουν άλλου είδους θεραπείες όπως: laserfraxel, μεσοθεραπείες (αυτόλογη ή ετερόλογη) και γέμισμα βαθύτερων ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ.

www.athens-beverlyhills.com, www.abh-medicalgroup.com

Τηλ:210 8949920, 210 8949090, 210 7230502

Πηγή: cosmos επικοινωνία

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Copyright © MEDICAL RENT | 2012 - 2019 | Powered by bytelogic.gr